Jó munkát csak jó eszközökkel tudunk végezni!

Miskolci műhelyünkben minden olyan szerszám és eszköz megtalálható, melyek megfelelnek a kor követelményinek. Ezekkel az eszközökkel naprakészen várjuk a berepedt szélvédővel rendelkező autótulajdonosokat, hisz ezeket a sérüléseket célszerű időben orvosolni. így megelőzhetők a nagyobb problémák.
Keresse miskolci szélvédőjavító műhelyünket, a nagy Tescónál található Shell kút mögötti épületszárnyban.

Mi a teendő kavicsfelverődés esetén?

Egy gépkocsi használata során számtalan szervizelésre szoruló probléma adódik, de ezek közül is az egyik legproblémásabb eset a kőfelverődődés javítása.

Ha szerencsések vagyunk, akkor gyorsan és olcsón kijövünk a szélvédőjavítással, de érdemes már idejekorán tájékozódni a lehetőségekről. Bizonyos esetekben, ha a körülmények is segítségünkre vannak, és tudjuk bizonyítani is az igazunkat, akkor a Magyar Közútkezelő felé benyújthatjuk a kőfelverődés javításról kiállított számlát. Erre azonban ritkán van lehetőség, hiszen nehezen bizonyítható, hogy pontosan ki tehet egy ilyen, általános jellegű, gyakran előforduló sérülésről, illetve, hogy van-e illetékes, aki kötelezhető a kőfelverődés javítására.

Ha kőfelverődés javítás szükséges, akkor érdemes azonnal a sérülést követően megkeresni egy szerviz céget. Egyrészt, hogy korán elejét vegyük a további repedéseknek, illetve, hogy megakadályozzuk a piszkolódást. A szervizben különféle speciális eszközöknek a segítségével hamarjában el tudják végezni a kőfelverődés javításhoz szükséges feladatokat.

A legjobban általában akkor járunk, ha nem cseréljük a szélvédőt, hanem a meglévőnek a javítását kérjük. Ez általában olcsóbb, illetve praktikusabb is, hiszen egy új szélvédő sok esetben nem rögzül úgy, mint a gyári darab. Ha az Ön gépkocsija esetében is szükséges a kőfelverődés javítása, akkor ne habozzon és bátran keressen minket feltüntetett elérhetőségeinken!

Minőségi munka, minőségi anyagokkal

A szélvédőjavítás nem egy bonyolult művelet, viszont fontos a rutin, a precíz munkavégzés, a feladatellátási sorrend. Ebben hatalmas rutinnal rendelkezünk. Ezért érdemes miskolci szélvédőjavító telephelyünkre ellátogatni, hisz rutinunkkal időt, energiát, így pénzt spórolunk. Bizalommal keresse szakembereinket!