Gyors és korrekt munkavégzés, kedvező feltételek!

Korszerű gépekkel és szerszámokkal felszerelt gumiszervizünkben jól képzett szakemberek várjuk kedves ügyfeleinket. Nálunk gyors és korrekt szerelésre számíthat legyen szó személyautóról, kisteherautóról, terepjáróról vagy akár motorkerékpárról. Minden típuson vállalunk szerelést, centrírozást, javítást (alufelnit is), cserét. A leggyakoribb méretű gumiabroncsokat raktárról azonnal értékesítjük, sőt szezonális akcióinkban még kedvezőbb áron juthat téli, nyári abroncsokhoz. Különleges igény esetén is rövid határidővel tudunk megoldást kínálni ugyanúgy autógumiban mint motorgumiban vagy felniben.

Gumijavítás profi szakemberekkel

Nem számít milyen típusú az gépkocsija vagy milyen problémával fordul hozzánk, mi állunk rendelkezésére. Ha szeretné megőrizni téli gumija épségét, de nincs eszköze a cseréhez, jöjjön el hozzánk. A gumijavítást sem szabad elodázni, halogatni, hiszen az életünkbe kerülhet, ha nem orvosoljuk időben a problémát. Egy eldeformálódott felni, vagy súlyosan sérült gumiabronccsal útnak indulni nem tréfadolog. Vásárolja meg nálunk abroncsait minden időjáráshoz. Ha megsérül járműve kereke, jöjjön hozzánk és mi megteszünk mindent annak érdekében, hogy Ön boldogan távozzon. Nekünk az Ön elégedettsége mindennél többet ér, amit a precíz, pontos és szakszerű munkavégzéssel érünk el.

Miért menne máshoz? Itt minden gondját megoldjuk, amilyen gyorsan csak lehet! Gumijavításon kívül vállalunk szélvédőjavítást is! Javíttassa gumiját nálunk! Ha jön a tél, cseréltesse le nyári gumiját nálunk! Hozza el hozzánk autóját és mi lecseréljük gumiját! Sokan gondolják, hogy a téli gumi felesleges pénzkidobás, ezért nem is foglalkoznak vele. Azonban ez korántsem igaz, hiszen a téli gumi használata életeket menthet! Amikor a kinti hőmérséklet tartósan 7 C° alatt van, akkor már érdemes lecserélni a meleg évszakokban használt abroncsot téli gumira. Ez nem csak egy hóbort, hanem egy szükséges védelem az utakon.

Télen az utak csúszósak és nedvesek, nem mellesleg hidegek is. A nyári gumik nem képesek alkalmazkodni ehhez az időjáráshoz alapanyag összetételük és kialakításuk miatt. A hidegben keményebbé válnak, tapadásuk minimálisra csökken és gyorsan tönkremennek. A téli gumik összetétele ezzel szemben direkt a jeges, nedves utakra lett tervezve. Lamelláik vízelvezető kialakításúak, barázdáik mélyebbek. Még egy használt téli gumi tapadása is túlszárnyalja bármelyik nyári gumiét a jeges úton. A téli gumi cseréje nem divat, hanem életmentő fontosságú! 

Ha profikkal végeztetné a téli gumicserét, keressen minket!

Mikor érdemes téliről nyári gumira váltani?

Számtalan cikk szól arról, hogy mennyire oda kell figyelni a téli gumi cseréjére a hideg időszakban. Arról azonban már kevesebb szó esik, hogy a nyári gumi csere is ugyanolyan fontos. Azt szinte már mindenki tudja, hogy 7 C° alatt téli gumi javasolt. Ebből kifolyólag, tartósan 7 C° felett már a nyári gumira érdemes átváltani. Ennek több oka is van, amelyek nem szükséges rosszak, hanem  pénztárcakímélők. Ahogy a nyári gumi nem a hideg, úgy a téli gumi nem a forró aszfaltra van kitalálva. Más az összetételük és a kialakításuk, ezért mindkettő csak bizonyos időjárási viszonyok mellett tudja a legjobbat nyújtani. A nyári gumi jobb tapadást biztosít a felforrósodott aszfalton, valamint a vízen futást is kiküszöböli. Emellett ha a téli gumit hagyjuk fent, az nyáron jobban kopik és növeli a fogyasztást is. Mivel a téli gumi drágább, mint a nyári, ezért sem ajánlott elhasználni, hiszen egy új garnitúra vásárlása nem kis összeg. Ha nem bajlódna a gumicserével, hanem szakemberekre bízná, keressen minket!