Napi tipp! A leszerelt gumikat érdemes nem egymásra helyezve tárolni. Célszerű szakszervizek szolgáltatásait igénybe venni. Ezt miskolci telephelyünkön is megteheti. Forduljon hozzánk bizalommal!

Az ősz megérkezett
 
Folyamatosan csökken a reggeli hőmérséklet. Ideje ellenőrizni a téli kerekeinket, abroncsainkat. Mielőtt felhelyezzük őket ne felejtsük centríroztatni. Ha a gyártási címke arra utal, hogy eljárt felette az idő, vagy sérültek, akkor gondoskodnunk kell az új gumik beszerzéséről. Mindezekben segítséget nyújt miskolci cégünk. www.szelvedojavitasmiskolc.hu

Miskolci műhely!

A miskolciaknak is jár a színvonalas kiszolgálás! Gumiszerelés, szélvédőjavítás. Gyorsan, precízen! Keressen minket.
www.szelvedojavitasmiskolc.hu
 


Nyár VÉGE!

 

Hihetetlen, de ismét elszállt egy nyár. Már most ajánljuk figyelmébe a korábban levetett kerekek, abroncsok ellenőrzését!

Hamarosan célszerű pótolni a megfáradt  abroncsokat. 

Kedvező árakért, korrekt kiszolgálásért keresse miskolci gumiszerelő műhelyünket.


www.szelvedojavitasmiskolc.hu
 


 

"Szenvedélyünk" a precíz munkavégzés!

Miskolci gumisműhelyünkben diagnosztizálunk, javítunk cserélünk, legyen szó autó-, motorkerékről. Szakképzett kollégáink rendelkezésükre állnak hétköznap és szombati napokon is. 
www.szelvedojavitasmiskolc.huNincsenek titkaink!


Mindig felvilágosítást adunk az elvégzet munkafolyamatokról, műveletekről. Keresse miskolci gumi- és szélvédőjavító műhelyünket, ahol szakképzett szakembereinkkel találkozhat. Te ellenőriztetted?


Ebben az ingadozó hőmérsékletben célszerű gyakrabban ellenőriztetni a guminyomást. Ezt miskolci műhelyünkben megteheti, ahol szakembereink állnak rendelkezésére.

www.szelvedojavitasmiskolc.hu
Itt a motoros szezon!

Motorozni jó, motorozni veszélyes! A jó tapadás nélkülözhetetlen a száguldozáshoz, ezért mindig fontos a futófelület ellenőrzése. Ha apró hibát is észlelsz, keress minket bizalommal. Problémádat azonnal orvosoljuk!
 

www.szelvedojavitasmiskolc.hu

 


Apró, de hasznos tanács!

 

Mindig ellenőrizze a guminyomást. Miért? 
 

- Ha nem megfelelő, akkor jelentősen romlik az úttartás, csökken a stabilitás, ami magában hordozza a közhelyszerűvé vált, de ettől valós, veszélyeket.

 

- Nem mellékes szempont, az sem, hogy a nem megfelelő abroncsnyomás csökkenti az élettartamot is, mely negatív anyagi helyzetváltozást generál. 

 

- Az indokolatlanul magas nyomás szintén sérülékenységet eredményez, illetve megváltoztatja a gépkocsink fékútját. 

 

Mi a megfelelő beállítás?

Ezt a gépjármű gépkönyve tartalmazza, illetve a Czevaro KFT. szakemberei is tisztában vannak ezekkel az értékekkel. Ezért célszerű ellátogatni miskolci gumis műhelyükbe, ahol időpont egyeztetés után elvégzik a szükséges ellenőrzéseket.

 Gyors és korrekt munkavégzés kedvező feltételek mellet! Válasszon minket!

Korszerű gépekkel és szerszámokkal felszerelt gumiszervizünkben jól képzett szakemberek várjuk kedves ügyfeleinket. Nálunk gyors és korrekt szerelésre számíthat legyen szó személyautóról, kisteherautóról, terepjáróról vagy akár motorkerékpárról. Minden típuson vállalunk szerelést, centrírozást, javítást (alu felnit is), cserét.

A leggyakoribb méretű gumiabroncsokat raktárról azonnal értékesítjük, sőt szezonális akcióinkban még kedvezőbb áron juthat téli-nyári abroncsokhoz. Különleges igény esetén is rövid határidővel tudunk megoldást kínálni ugyanúgy autógumiban mint motorgumiban vagy felniben.

Miért fontos a kerekek centírozása?

Ha az autó rázza vezetés közben, nagy valószínűséggel centíroztatni kell a futóművet. 

Az autó biztonságossága meghatározó tényező a vezetés szempontjából. Ha a kerekeink nem tökéletesek, annak eleinte enyhe, később súlyos következményei lehetnek. A futómű kopása, idő előtti elhasználódása szinte biztos, ha nem centíroztatunk. 

Kétféle deformációja lehet a keréknek, ami centírozás által javítható. Statikai és dinamikus kiegyensúlyozatlanságnak nevezik őket. Az előbbit a gumiabroncson lévő folt idézi elő, míg az utóbbiért az egyenetlen súlyeloszlás a felelős. 

A centírozás során a kerekek vibrációja megszüntethető, ami által a vezetés kényelmesebb lesz. 

A gumiabroncson és a tárcsán fellépő különböző nagyságú károk, eldeformálódások, szinte mind kiküszöbölhetőek a centírozás folyamán. A futómű és a felfüggesztés élettartamát is jócskán megnöveli, ha elvégezteti ezt a műveletet. 

Nem sok időt vesz igénybe, mégis nagyon fontos ellenőriztetni a kerekeket, ezért jöjjön el hozzánk és mi profin elvégezzük autóján a szükséges javításokat! 

Gumijavítás, ahogy elvárja!

Olyan gumijavítót keres, ahol profi szakemberek dolgoznak?

Megtalálta!

Nem számít milyen típusú az gépkocsija vagy milyen problémával fordul hozzánk, mi állunk rendelkezésére. Ha szeretné megőrizni téli gumija épségét, de nincs eszköze a cseréhez, jöjjön el hozzánk. A gumijavítást sem szabad elodázni, halogatni, hiszen az életünkbe kerülhet, ha nem orvosoljuk időben a problémát. Egy eldeformálódott felni, vagy súlyosan sérült gumiabronccsal útnak indulni nem tréfadolog.

Korszerű gépekkel és szerszámokkal felszerelt gumiszervizünkben jól képzett szakemberek várjuk kedves ügyfeleinket. Nálunk gyors és korrekt szerelésre számíthat, legyen szó személyautóról, kisteherautóról, terepjáróról vagy akár motorkerékpárról. Minden típuson vállalunk szerelést, centrírozást, javítást (alufelnit is), cserét.

A leggyakoribb méretű gumiabroncsokat raktárról azonnal értékesítjük, sőt szezonális akcióinkban még kedvezőbb áron juthat téli-nyári abroncsokhoz. Különleges igény esetén is rövid határidővel tudunk megoldást kínálni ugyanúgy autógumik, mint motorgumik vagy felnik esetében.

Vásárolja meg nálunk abroncsait minden időjáráshoz. Ha megsérül járműve kereke, jöjjön el vele hozzánk és mi megteszünk mindent annak érdekében, hogy Ön boldogan távozzon. Nekünk az Ön elégedettsége mindennél többet ér, amit a precíz, pontos és szakszerű munkavégzéssel érünk el.

Miért menne máshoz? Itt minden gondját megoldjuk, amilyen gyorsan csak lehet!

Gumijavításon kívül vállalunk szélvédő javítást is!

Javíttassa gumiját nálunk!

Ha jön a tél, cseréltesse le nyári gumiját nálunk!

Hozza el hozzánk autóját és mi lecseréljük gumiját!
Sokan gondolják, hogy a téli gumi felesleges pénzkidobás, ezért nem is foglalkoznak vele. Azonban ez korántsem igaz, hiszen a téli gumi használata életeket menthet! Amikor a kinti hőmérséklet tartósan 7 C° alatt van, akkor már érdemes lecserélni a meleg évszakokban használt abroncsot téli gumira. 

Ez nem csak egy hóbort, hanem egy szükséges védelem az utakon. Télen az utak csúszósak és nedvesek, nem mellesleg hidegek is. A nyári gumik nem képesek alkalmazkodni ehhez az időjáráshoz alapanyag összetételük és kialakításuk miatt. A hidegben keményebbé válnak, tapadásuk minimálisra csökken és gyorsan tönkremennek. 

A téli gumik összetétele ezzel szemben direkt a jeges, nedves utakra lett tervezve. Lamelláik vízelvezető kialakításúak, barázdáik mélyebbek. Még egy használt téli gumi tapadása is túlszárnyalja bármelyik nyári gumiét a jeges úton. A téli gumi cseréje nem divat, hanem életmentő fontosságú! 

Ha profikkal végeztetné a téli gumi cserét, keressen minket! 

Mikor érdemes téliről nyári gumira váltani?

Számtalan cikk szól arról, hogy mennyire oda kell figyelni a téli gumi cseréjére a hideg időszakban. Arról azonban már kevesebb szó esik, hogy a nyári gumi csere is ugyanolyan fontos. 

Azt szinte már mindenki tudja, hogy 7 C° alatt téli gumi javasolt. Ebből kifolyólag, tartósan 7 C° felett már a nyári gumira érdemes átváltani. Ennek több oka is van, amelyek nem szükséges rosszak, hanem pénztárcakímélők. 

Ahogy a nyári gumi nem a hideg, úgy a téli gumi nem a forró aszfaltra van kitalálva. Más az összetételük és a kialakításuk, ezért mindkettő csak bizonyos időjárási viszonyok mellett tudja a legjobbat nyújtani. A nyári gumi jobb tapadást biztosít a felforrósodott aszfalton, valamint a vízen futást is kiküszöböli. Emellett ha a téli gumit hagyjuk fent, az nyáron jobban kopik és növeli a fogyasztást is. Mivel a téli gumi drágább, mint a nyári, ezért sem ajánlott elhasználni, hiszen egy új garnitúra vásárlása nem kis összeg. 
Ha nem bajlódna a gumicserével, hanem szakemberekre bízná, keressen minket!

Hogyan ápoljuk gumiabroncsainkat?

A gumiabroncsok védelme, kímélése rendkívül fontos, hiszen ennek köszönhetően válik biztonságossá a vezetés. 

Mielőtt elindul autójával, érdemes ellenőrizni a gumiabroncsok állapotát. Rendszeresen figyelje abroncsának futófelületét, mert 1,6 mm-es kopás után már nem garantálja a maximális tapadást az út felületéhez. Ha gumiabroncsán kopást vesz észre ellenőrzés során, forduljon szerelőhöz, mert minden bizonnyal a futómű helytelen beállítása okozza a problémát, amely nem biztosítja a biztonságos úttartást. Gumicsere esetén érdemes a szelepeket is cserélni, hiszen ezek is az Ön biztonságát szolgálják, növelik a gumiabroncsok élettartamát. 

Ha gumiabroncsa javításra szorul, mindenképpen forduljon szakemberhez, ne végezze otthon a javítást! A szakember az abroncs belső sérüléseit is észreveszi, melyek csak akkor láthatóak, ha az abroncsot leemelik a kerékről. 

Gumiabroncsa sérülése esetén jöjjön el szervizünkbe, ahol szakembereink ellenőrzik a gumik állapotát, javítják abroncsa hibáit! Keressen minket bizalommal! 

Motorkerékpár gumijavítás a nyári szezon előtt

A jó idő beköszöntével minden motoros kedvet kap nekivágni kisebb-nagyobb motoros túráknak, azonban miután hosszú hónapok után kitoltuk gépünket a garázsból, érdemes a megfelelő szervizmunkálatokat és esetleges javításokat elvégezni, hiszen egy-egy aprónak tűnő hiba is veszélyeztetheti a biztonságos és élvezetes közlekedést. 

A motorkerékpár kerekeinek és gumiabroncsainak alapos vizsgálata az egyik elsődleges feladat, amely során fény derülhet minden szükséges javítandó hibára, ezért néhány vizsgálatot mi magunk is elvégezhetünk, azonban érdemes szakértő szerelő segítségét kérni.
 

  • Szükséges a nyomás ellenőrzése a gumikban, amely a megfelelő műszer segítségével könnyedén elvégezhető és szükségesség szerint korrigálható.
  • Gumik felületének ellenőrzése elengedhetetlen, mivel a hibás abronccsal való közlekedés veszélyes lehet.
  • Deformálódott peremek esetén mindenképpen cserélni kell a gumikat.
  • A profil minőség ellenőrzése kiemelten fontos, hiszen a KRESZ előírásai szerint előírt szabványokat be kell tartani.
  • Ellenőrizni kell, nem került-e idegen tárgy a gumik mintázata közé.


Hozza el hozzánk motorkerékpárját a nyári szezon előtt és elvégezzük a szervizmunkálatokat, valamint megjavítjuk, vagy szükség esetén lecseréljük gumiabroncsait! További információkért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken! 

A biztonságos közlekedés alapjai

Napjainkban igen fontos szerephez jut a szállítmányozás a partnerkapcsolatok folyamatos, akár határokon átívelő gyarapodásnak köszönhetően. Az árufuvarozás elengedhetetlen kelléke egy megbízhatóan működő teherautó, melynek segítségével a rakományt, a határidő betartásával, épségben a célállomásra juttathatják az illetékes szakemberek. 

A szállítmányozás során nagy hangsúlyt kell fektetni a teherautó optimális működésére, hiszen egy esetleges baleset következtében a súlyos személyi sérülések mellett komoly anyag károk is keletkezhetnek, mely a partnerkapcsolatot is negatívan befolyásolhatja. A teherautó biztonságos közlekedésének egyik meghatározója a megfelelő gumiabroncsok használta. 

Amennyiben Ön is érdekelt a szállítmányozásban, ne feledkezzen meg a teherautó gumiabroncsainak rendszeres ellenőrzéséről, illetve amennyiben sérülést észlel a gumikon, gondoskodjon a szakszerű szervizelésről. 

Ha megbízható gumiszervizt keres, nálunk jó helyen jár! Hozzon felelős döntést és gondoskodjon cége teherautóinak biztonságos működéséről kifogástalan minőségű gumiabroncsokkal! 

Mikor cseréljük a gumiabroncsot?

A biztonságos közlekedés alapja, hogy az autó tulajdonosok gondoskodnak járművük kifogástalan állapotáról, beleértve a gumiabroncsokat is. Vannak tényezők, melyek ellenőrzése rendszeresen kötelező, ám ezek otthon is elvégezhetőek. 

Érdemes időről-időre megvizsgálni a futófelület mélységét és állapotát, a keréknyomást, az oldalfal épségét, továbbá a kopást. Amennyiben e tényezőknél eltérés mutatkozik a megszokotthoz képest, érdemes felkeresni egy gumiszervizt. 

Mikor kell lecserélni a gumiabroncsot? 

Egyértelmű, hogy a legfontosabb csereindok a defekt, mely a kifogástalan minőség és a legnagyobb odafigyelés mellett is megtörténhet. Hasonlóan fontos szempont az abroncsok kopása, illetve elöregedése. Fontos, hogy ha a gumiabroncson sérülést, vagy rendellenes kopást fedezünk fel, mindenképp nézessük meg annak állapotát szakemberrel is. Végül, érdemes ügyelni kell arra is, hogy felszerelt abroncsok illeszkedjenek a gépjármű követelményeihez. 

Megnézetné gumiabroncsait? Keresse fel miskolci gumiszervizünket! 

A gumi állapotfelmérése

Egy autó fenntartása gyakran igen nagy költségeket követelhet, épp ezért egy felelősségteljes autó tulajdonosnak sok mindenre oda kell figyelnie ahhoz, hogy el tudja kerülni a felesleges költségeket. Ennélfogva a rendszeres karbantartás és ellenőrzés elengedhetetlen, melyek közül különösen fontos szem előtt tartani az autógumik állapotát. 

Végezzük el rendszeresen a következő ellenőrzéseket: a futófelület ne legyen kopott, ezt onnan tudjuk megállapítani, hogy a barázdák mélysége nem lehet kisebb 1,6 mm-nél, a gumi felületén ne legyenek külsérelmi nyomok, úgy, mint repedés, szakadás, kopás, végül legyen a guminyomás az előírtnak megfelelő. 

Ezek az ellenőrzések arra szolgálnak, hogy megóvjuk magunkat és utasainkat, de az autó állapotát is. Ha ezeket a teendőket elhanyagoljuk, az felesleges költségeket eredményezhet, illetve fokozzuk a balesetveszélyt is. Rossz állapotú gumikkal elveszthetjük a kontrollt a kocsi felett, de üzemanyag felhasználásunk is nő és szennyezzük a környezetet. 

Amennyiben gondja támad autója abroncsaival vagy hibát észlel, hozza el miskolci gumiszervizünkbe és mi azonnal, kedvező áron orvosoljuk a problémát! 

Az ideális gumiabroncs és élettartam

Az ideális gumiabroncsok kiválasztása, legyen szó személy vagy haszongépjárművekről, minden esetben nagymértékű körültekintést igényel, hiszen számos tényező befolyásolhatja választásunkat, valamint ezáltal az abroncsok élettartamát is egyben. Néhány alapvető szempontot figyelembe véve hosszú távú és jól megtérülő befektetésre tehetünk szert egy-egy jó minőségű gumival:
     

  • Mindig az évszaknak megfelelő abroncsokat használjuk a biztonságos közlekedés érdekében, hiszen a nyári és téli abroncsok gumikeverékei más-más tulajdonságokkal és adottságokkal rendelkeznek eltérő hőmérsékleti tényezők és útviszonyok között.
  • A gumiabroncsok mintázatát a használati igényeknek megfelelően válasszuk ki, például városi közlekedés, hegyvidéki közlekedés, stb.
  • A gumiabroncsok állapotát és kopását rendszeresen ellenőrizzük, csak úgy, mint az esetlegesen előforduló sérüléseket, és szükség esetén forduljunk szakértőkhöz, valamint amennyiben elkerülhetetlen, fektessünk be új, minőségi darabokba.
  • A le és felszerelés során érdemes szakértő szolgáltatásait igénybe venni, hiszen számos kellemetlenséget megspórolhatunk.
  • Egyéb szempontok.


Megbízható gumiabroncs szerelésért tekintse meg weboldalunk további információit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!
 
Őszi tippek a biztonságos autózásért

Ősszel, amikor beköszönt a csapadékosabb időszak, az autósok ismét ki vannak téve a csúszós utak és a kátyúk veszélyeinek. A megnövekvő csapadékmennyiség egyéb viszontagságokat is tartogat, így érdemes mindig éberen közlekedni az utakon és fokozottan ügyelni a biztonságos autózásra.

Mire figyeljünk oda?
    •    A rosszabb minőségi utakon a kisebb-nagyobb gödrök ilyenkor megtelnek vízzel és nem lehet megállapítani, mekkora döccenővel kell számolni, ha áthajt rajtuk az autós.
    •    A nedves utak, a csúszós falevelek nagyobb balesetveszélyt jelentenek, hiszen ilyenkor nő a féktávolság is.
    •    Szánjon időt az alapos szélvédőtisztításra is, mert az alacsonyabban járó nap könnyen elvakíthatja bizonyos foltokon keresztül.
    •    Ellenőriztesse rendszeresen az autót és ügyeljen arra, hogy a gumiabroncsok kifogástalan állapotban legyenek, hiszen egy kopott, sérült gumi a nedves utakon - a hosszabb reakcióidővel párosulva - katasztrófához vezethet.

Forduljon hozzánk és bízza ránk a kavicsfelverődés eltüntetését, a szélvédőcsere javítását és a gumi centrírozás elvégzését. Szervizünk várja Önt!

 


2015.december

A gumi centírozásának menete


A téli és nyári gumik lecserélése ma már nem pusztán egy egyszerű kerékcsere. Ezen művelet során elvégezhető a gumi centírozás is, amelynek segítségével kiküszöbölhetünk számos problémát.

A gumi centírozás tulajdonképpen a kiegyensúlyozásnak a legjobb formája. Ha a gumiabroncsok súlyelosztása nem egyenletes, nem megfelelő, az idő előtti kopáshoz, minőségromláshoz vezethet.

A gumi centírozó gép egy olyan szerkezet, amelyre az adott gumiabroncsot felteszik, majd rögzítik azt. A megfelelő beállítások utána a gép elkezdi forgatni a kereket. Ma már nagyon modern centírozó gépek vannak forgalomban, amelyek kezelése egyszerű és amelyeknek segítségével könnyen megtalálható az abroncs problémája. A gumi centrírozás közben vibrációt, kiegyensúlyozatlanságot fedezhetünk fel, amelyek éles helyzetben kormányszitáláshoz is vezethetnek, vagy súlyos esetben gumi abroncs okozta balesethez.

A gumi centrírozás ma már korszerű gépekkel folyik, amelyek szakemberek tapasztalatának segítségével kiszűrnek minden hibát. Szervizünkben megtaláljuk és orvosoljuk a gumiabroncsok problémáit, forduljon hozzánk bátran!
 


2016. április

Abroncsai épsége, az Ön biztonsága


Mint tudjuk, a gumiabroncs az egyik legalapvetőbb eleme autónknak, nem kell magyarázni jelentőségét. Sokan mégsem ügyelnek úgy abroncsaik épségére, mint ahogy az elvárt lenne, mely komoly balesetek okozója is lehet. Ezért fontos, hogy mindig kellő odafigyeléssel legyünk gumiabroncsainkra. Természetesen nem csak a szélsőséges esetek elkerüléséhez szükséges ez, a hosszú távú stabil működés fenntartásához is elengedhetetlen a kellő odafigyelés.

Gumiszervizünk összegyűjtött néhány fontos tanácsot az abroncsokkal kapcsolatban:
    •    A gumikerekek nyomását akár saját magunk is ellenőrizhetjük, egyszerűen elég ránehezedni egy kicsit lábfejünkkel, és érezzük, ha a nyomás nem megfelelő. Persze ez csak hozzávetőleges képet ad a valóságról.
    •    A gumik kopása soha ne haladja meg az 1,6 millimétert, ezután egyetlen gyártó sem garantálja a megfelelő és biztonságos utazást.
    •    Abroncsai mindig legyenek megfelelően kiegyensúlyozva, ezt szakszervizben gumi centírozással végzik el.
    •    Ügyeljen rá, hogy téli és nyári gumijait időben cseréltesse mindig, egy megmerevedett nyári gumi hajnalban a fagyos aszfalton több, mint életveszélyes.
Gumijait mindig szakemberekkel ellenőriztesse, és ha szükséges, cseréltesse! Miskolci szervizünkben készségesen állunk rendelkezésére.

 

Az utakon számtalan veszély leselkedik a gyanútlan autósra, akár nyüzsgő városban, akár néptelen vidéken jár, állandóan számolnia kell olyan veszélyforrásokkal, mint amilyenek a rossz időjárási viszonyok vagy kósza állatok. Azonban az egyik legnagyobb veszélyt mégiscsak a saját autója jelenti. 

Egy meghibásodott alkatrész, elkopott gumiabroncs vagy sérült szélvédő akár életveszélybe is sodorhatja Önt és utasait. Így csak egyet tehet; megőrzi autója kiváló kondícióját, fokozottan ügyel annak karbantartására, szervizelésére. 

Ezt csak egy megbízható műhelyben érheti el, egy olyanban, amilyen a miénk is. Hozza el hozzánk autóját és mi sok év tapasztalatának, gyakorlatának és hozzáértésünknek köszönhetően fogjuk megszerelni, kijavítani, kicserélni a meghibásodott, sérült alkatrészeket. 

Szélvédőjavítás vagy gumiabroncs csere, nálunk semmi sem akadály! Vezessen megbízható autót, vezessen biztonságosan! Forduljon bizalommal miskolci szervizünkhöz, munkatársaink mindenben készséggel segítenek Önnek!

Tavaszi gumiszerviz minden autósnak!
Ahogyan felkészítjük autónkat a téli autózásra, úgy tavasszal is ajánlott beiktatni a karbantartást és szervizt. A tavasz beköszöntével keressen fel egy profi autószerelő műhelyt, ahol szakemberek segítségével minden szükséges ellenőrzést vagy esetleges javítást el tud végeztetni időben, a biztonságos közlekedés érdekében.
Garantáljuk, hogy miskolci műhelyünkben nem fog csalódni, hiszen tapasztalt autószerelők kezébe adja járművét. A tavaszi felkészítés alkalmával gondosan átnézzük gépjárműve minden alkatrészét, és elvégezzük a szükséges javításokat, beállításokat, cseréket. Akár elhasznált, kopott gumiabroncsot vagy sérült szélvédőt, csöpögő olajat találunk, azonnal orvosoljuk a hibát. Gumiszervizünk, szélvédőjavítónk biztosítja a cserét és a tökéletes kivitelezést. Repedezett abroncs, lemerült akkumulátor, szivárgás, felpattant kavics okozta sérülés: nekünk semmi nem jelent akadályt.
Hozza el autóját műhelyünkbe, és ne feledkezzen meg egy frissítő tavaszi szervizről és karbantartásról!